Gekoeld en Gevacumeerd bij u afgeleverd.

Vlees bestellen

1 3 1
S M U L P L A Z A
Smullen van goed Vlees, Vis enz
Lekker genieten van een stuk echt goed Vlees? De allerbeste zeer vakbekwame online SLAGERS staan dagelijks klaar om u een hoogwaardige producten te leveren…. …ook Gevogelte, Wild en Vis
ALTIJD vers bij u thuis

DE BESTE ONLINE SLAGERS VAN NEDERLAND

Ervaar zelf kwaliteit, services en betrouwbare snelle leveringen op het gewenste afleveradres
Gekoeld en Gevacumeerd bij u afgeleverd.

Vlees bestellen

1 3 1

Het mooiste vlees zorgvuldig voor u

geselecteerd.

Beef & Steak verkoopt diverse soorten vlees. Zo kunt u terecht voor overheerlijk Angus vlees, een lekkere steak of spare ribs om uw vingers bij af te likken. U kunt ook kiezen voor één of meer van de pakketten. Kies bijvoorbeeld voor het uitgebreide BBQ pakket met typisch BBQ vlees, zoals steak en spareribs. Al dit heerlijke vlees kunt u gemakkelijk online bestellen en wordt vervolgens zo snel mogelijk bij u afgeleverd. Wacht dan ook niet langer en bestel het vlees of vleespakket waar u zin in heeft. Iedere week mooie:

Grutto is gespecialiseerd op het gebied

van nobel vlees.

De verschillende pakketten met 100% natuurlijk en onbewerkt vlees zijn met zorg bereid. De dieren hebben een goed leven gehad en zijn met liefde verzorgd. Dankzij de werkwijze van Grutto wordt bovendien onnodige verspilling tegengegaan. De combinatie van deze factoren maakt Grutto dan ook hét adres voor iedere vleesliefhebber die op een verantwoorde wijze van een heerlijk stuk eerlijk vlees!

Online kwaliteitsproducten kopen,

rechtstreeks van de culinair specialist.

Hoogwaardige kwaliteit voor een eerlijke prijs! Thuis genieten van hoogwaardige producten, zonder daarvoor naar de slager of visspecialist te hoeven. Vrienden en familie samenbrengen in een sfeervolle entourage met experts op het gebied van vlees, vis en vegetarische producten. Iedere twee weken heeft Inamood nieuwe aantrekkelijke acties voor onze klanten. Op deze manier kun je voordelig vlees kopen met kortingen tot 50% op een product.
ALTIJD vers bij u thuis
e: info@ebsmedia.nl Smulplaza.nl - EBS Media © Alle rechten voorbehouden
PREMIUM ONLINE SLAGER
SMULPLAZA.nl
SMULPLAZA.nl